Ca elimina ridurile de pe frunte

Fata este scrisoarea noastră de prezentare a lumii și de aceea este important să fie în măsură de a ne prezenta într-un mod care sa te simti bine si increzator, cu toate acestea, ridurile de pe fata de mai multe persoane vor lua încredere și că este atunci când vă decideți de a opta pentru orice metodă pentru a elimina ridurile.

foto5

ridurile-in-the-frenteHabiendo atât de multe metode pentru a elimina ridurile uneori este dificil să știi ce sunt și ceea ce este cel mai bun pentru situația dumneavoastră și de buzunar, deci, aici este o listă de proceduri cosmetice anti riduri care vă poate ajuta în plus față de procedurile chirurgicale foarte eficient.

7 Tratamente eficiente pentru a elimina ridurile de pe frunte

  1. Botox

De o toxină de tip a este numit: Toxina botulinică este obținut substanță cunoscută sub numele de botox, care este aplicat prin injectii care ajuta pentru a relaxa muschii din zona tratată și prevenirea contracții musculare care duc la aparitia ridurilor. Injectiile cu Botox au o durată medie de cinci luni, după acest timp muschii se regenerează și dau loc la aparitia ridurilor. Este important de a alege această metodă să se uite pentru un expert medical în zonă pentru a da fata ta aspectul natural de tineret pentru a obține cele mai bune rezultate.

  1. Re-materiale de umplutură pentru riduri

Există diferite tipuri de substanțe și produse care sunt utilizate pentru a umple ridurile de pe frunte, unele substanțe sunt compuse din acid hialuronic, substanțe sintetice și altele sunt realizate de colagen, ceea ce aceste produse nu este de a da volum pielii tratate și să completați în spațiile unde există riduri de a da drumul la o piele mai strâns și un aspect mai tineresc, printre re-umpluturi cele mai frecvent utilizate sunt: Radiesse, restylane, botox, artefill, juvederm, printre altele.

  1. Tratamentul cu laser

Tehnica pentru eliminarea ridurilor cu lumina laser pentru a fi vaporizare straturile deteriorate din față, deoarece acționează direct asupra epidermei, aceasta tehnica permite pentru a elimina complet ridurile de la ușoară până la medie și în același timp reușește să-și reduce aspectul de acele riduri mai accentuate și adânc, cu avantajul suplimentar de a fi capabil de a elimina acnee cicatrici si lasa pielea mai luminoasa, mai fina si mai tineri.

  1. Peeling-ul chimic

Pentru persoanele care doresc să evite procedurile chirurgicale, această opțiune a fost întotdeauna una dintre cele mai frecvent utilizate pentru aplicarea lor poate fi moderat în trei niveluri, în funcție de starea pacientului poate opta pentru o coaja superficial, mediu sau profund. Procedura constă într-o exfoliere în principal din substanțe chimice, cum ar fi: acid acelaico, peroxid de benzoil, acid tricloracetic, printre altele. Rezultatul după peeling va fi o piele mai tanara, mai luminos și mai ușor de a produce colagen nou.

Vezi de asemenea și:

Peeling chimic: este în valoare de ea? și costurile

  1. La dermoabrasion

Tehnica de dermabraziune este bazat pe eliminarea straturilor de piele care au fost afectate de riduri, acest lucru este realizat prin utilizarea de o mașină mică, cu un stil de turbina, această mașină are câteva sfaturi de diamant strunjire sunt abrazive, pentru piele și sunt eliminate în acest fel stratul de suprafață a frontului, iar rezultatul este o piele strălucitoare, fără cicatrici și fără acele riduri fine și inestetice. Pentru această procedură folosește, de obicei, anestezie locală, deși pentru cei mai puțin toleranți față de durerea ei pot avea anestezie generală dacă este solicitat.

foto6

  1. Facelift

Aceasta procedura chirurgicala este una care atinge mai multe progrese-nu numai a reușit pentru a elimina ridurile de pe frunte, dar, de asemenea, va ajuta la ridicarea sprâncenelor, care cu trecerea timpului au fost în scădere și am fost avertizat de o trista-caut fata ta. Această procedură constă în eliminarea o parte a pielii și întinde pielea în sus pentru a crea efectul dorit, cu acest fața pacientului va fi mai treaz, cu mai mult tinerețea și energia.

Această procedură va cere pacientului să aibă mai mult timp pentru recuperare ca fiind un non-invazive de tratament, pacientul ar trebui să rămână cu trupe și clipuri vor fi plasate pentru a închide inciziile făcute pe frunte. Pe de altă parte, rezultatele din această intervenție chirurgicală nu poate fi vizibil până când a trecut timpul de recuperare, atunci când bandajul este îndepărtat și vânătăi, post-operatorii s-au stins.

  1. Rus fire

Această tehnică de întinerire, de asemenea, cunoscut sub numele de plasarea de ridicare fir este unul dintre care este utilizat mai mult acum, vă mulțumim pentru că oferă aceleași rezultate ca și un lift fata in fata (Facelift), dar fără a fi nevoie să se supună unui dureros proces chirurgical că, în plus față de care cauzează disconfort previne pacientul la efectuarea lor de zi cu zi munci până recuperate.

Tratamentul trebuie să fie efectuate de către un medic cu experiență în domeniu, care vor avea nevoie pentru a pune câteva fire în pielea pacientului prin mijloace de câteva ace mici, cum ar fire plasate în piele nu provoca un pericol pentru organism, deoarece acestea sunt complet biocompatibil și va fi responsabil pentru încordarea pielea pacientului pentru a da fata ta un aspect mai tineresc, strălucitoare și netedă pentru o lungă perioadă de timp, ca să fie, de asemenea, ajuta la stimularea de colagen în zona care i-ar ajuta să aibă țesuturi mai flexibil.

Vezi de asemenea și:

Rus fire: este în valoare de ea? și costurile

Acum, că știți deja aceste tipuri de proceduri pentru eliminarea ridurilor de pe frunte este important să se analizeze în detaliu pentru că, la momentul de a merge pentru prima dată în cazul în care medicul ales de tine va fi capabil de a ridica e unul care mai mult vă place și apoi a se vedea care unul este cel care medicul a recomandat mai mult pentru cantitatea d