CUM DE A ELIMINA RIDURILE DE EXPRESIE (SAU CEL PUTIN INCEARCA)

Ayy, riduri de expresie!!! Câți dintre voi ar dori să șteargă liniile de pe frunte, sub ochi, sau micile riduri deasupra buzei cunoscut sub numele de cod de bare?

Liniile de expresie nu știu vârsta (bine.. aproape, aproape). Există diverse cauze sau factori care contribuie la unele linii subtile de exprimare, de a deveni prematur în ridurile faciale „pur și dur”.

foto7

Unele dintre cauzele care favorizeaza ridurile de expresie sunt

Unele dintre cauzele care favorizeaza ridurile de expresie sunt: gesticulație de fata mai ales la persoanele care sunt foarte expresive; de exemplu, persoanele care au probleme cu vederea sau forța o mulțime de privirea, sunt mult mai ușor sufera de cioara picioarele lui; care au o frunte largă sau fruncen mult încruntându-se, tind să aibă mai multe marcate ridurile din frunte (cunoscut sub numele de riduri intelectuali); sau oamenii care abuzul de soare, tutun sunt mai predispuse de a suferi de ridurile de pe fata.

Pentru a preveni acest lucru este necesar pentru a oxigena pielea, folosind coji, microdermoabrasiones sau de curățare profundă a feței, pentru a ajuta pielea să-și reînnoiască în mod corespunzător.

Este necesar pentru a proteja pielea împotriva soarelui, chiar și în timpul iernii, de aceea este recomandabil să se utilizeze creme hidratante de zi cu zi cu protecție solară (SPF minim 30).

În ceea ce privește dieta, este important să se urmeze o dieta care este bogat în vitaminele a și C și antioxidanți. (Pentru a face acest lucru, trebuie să includă în dieta de zi cu zi o mulțime de legume și fructe). De asemenea, trebuie sa nu lipseasca din dieta de zi cu zi o portie de cereale integrale, ulei de măsline brut (dar, feriți-vă! nu merită ulei prajit).

În plus pentru a hidrata pielea de pe afara, de asemenea, ar trebui să hidrata intern. Este necesar să se ia ca minimum sase pahare pe zi de apă pentru a menține corpul bine hidratat.

De asemenea, este recomandabil să nu fumezi. (Deși fumatul nu este recomandabil, în orice caz).

O soluție pentru a nu agrava liniile fine ar fi să încercați să nu pentru a muta fata, sau gesturi, dar nu te-aș sfătui…. Nu pierdeți niciodată un zâmbet. Și când spun zâmbet, adică cu un zâmbet „ureche la ureche”. Deși pare un paradox, pentru că zâmbetul este accentuată de riduri, oameni care se simt fericiți, vei radia de frumusete.

Dar asta nu e tot: în scopul de a obține reducerea ridurilor de expresie, există diversefoto8 tehnici care funcționează cu succes. Cel mai eficient și rapid, vă puteți imagina ce este: toxina butolínica sau botox. Cu patru înțepături în mai puțin de zece minute pentru a rezolva problema. Deși există întotdeauna un ” dar ” … mâinile care se aplică produsul trebuie să fie talentat și precaut cu cantitatea și locația exactă de fata, dar pentru că rezultatul nu poate par natural… (Dar las acest subiect pentru un alt post)

Pentru că trebuie să ai repelús la ace, un alt sistem utilizat pentru a atenua liniile de expresie, în mod surprinzător, sunt facial patch-uri Încruntate. Este o alternativa naturala la botox și botoina și mai eficient decât o crema anti-rid.

2Acesta este la câteva patch-uri realizate din materiale placute la piele (pe suport de hârtie albită cu o bază vegetală), care sunt aplicate pe frunte și între sprâncene pentru a re-educa muschii de sub piele, reface aspectul său relaxat și natural.

Nu au de lucru? Da. La Încruntate a scăpa de riduri pentru a lasa pielea intinerit, relaxat și cu un aspect mai tineresc. Singurul dezavantaj este că trebuie să fie constantă, prin aplicarea în fiecare noapte înainte de a merge la culcare, timp de cel puțin o lună pentru a observa rezultate vizibile. (Dar da, am observat).

Doar o cerere inițială de Frownies de zi cu zi, de preferință pe timp de noapte și în timpul cel puțin 4 ore consecutive, timp de 30 de zile pentru a obține re-instrui muschii faciali și, în consecință, diminuează liniile de expresie. Un dezavantaj pe care l-am găsit, sunt comentarii pusi pe sotii, poate te va primi de la alți membri de familie, atunci când te vezi cu patch-uri de pus pe fata. Dacă superáis aceste bariere, va fi la fel de „riduri” destul de câștigat.

După 30 de zile, o aplicatie de 2 sau 3 ori pe săptămână este suficient pentru a menține efectul de întinerire, ușor naturale.

Un sfat contribuit prin unele visagistas și femeile care folosesc patch-uri, Încruntate, este să le aplice pentru 30 de minute sau mai mult, ca un reparator înainte de o întâlnire, pentru a obține un ten cu o mai relaxat, moale și s-a odihnit. (Pentru efectul „difuminante” de riduri).

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, dacă ridurile tale sunt foarte profunde, ele nu sunt de gând pentru a șterge oricare dintre moduri, daca nu pune-l în mâinile de un profesionist de estetica.

Și ce despre tine? Ai riduri de expresie?Ai incercat patch-uri Încruntate? Ai pus Botox? Voi fi încântat să citesc comentariile tale!!!